Негово величество Балсамчето е най–използваният продукт за грижа за устните.

Вашата красива и ароматна усмивка е само на едно балсамче разстояние.
През зимата, когато устните често са сухи и напукани, нежното 100% натурално балсамче за устни е истински спасител. Нанасянето му добавя надежден защитен слой върху чувствителната кожа на устните, като едновременно задържа влагата и улеснява заздравяването.

За ежедневна хидратация и подхранване заложете на универсален балсам. Добрият балсам съдържа натурални восъци и подхранващи масла, като карите, какао, манго или авокадо. Експертите препоръчват да заложим на балсам за устни с изцяло натурален състав, без петролни деривати и парафини, без консерванти и синтетични аромати. Обърнете внимание и на аромата – дали идва от натурални екстракти и билки или от изкуствени ароматизатори. Приятният аромат обикновено се дължи на лечебни етерични масла и натурални екстракти. При проблеми с много сухи и трудно заздравяващи напукани устни, е препоръчително да се насочим към балсам, съдържащ масла от лавандула, розмарин или невен – билки, известни със своите лечебни и антибактериални свойства. Много подходящ в такива случаи е нашият Билков балсам за устни.

Колко често се нанася балсамчето за устни е силно индивидуално решение и зависи от нуждите ви. При продължителна сухота и дискомфорт, дръжте балсамчето винаги до вас. Експертите препоръчват да се нанася и преди сън – за подхранваща и дълбоко овлажняваща защита. Опитайте, а на сутринта устните ви ще ви благодарят!

Разгледайте нашите 100% натурални био балсамчета за устни в секцията Грижа за лицето. Изберете вашия предпочитанаромат и осигурете най-добрата натурална защита за вашите устни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *